top of page

TAPAHTUMAT

3.-4.12.2022

SATAMAN LOIMU

Tullikamari, Kemi

Pop Up Loimu ilmestyy joulukuussa Kemin sisäsataman upeaan historialliseen Tullikamariin (ent. Jalokivigalleria). Tarjolla on  kattaus käsityöläisten lahjaideoita sekä tarvikkeita eulojille. Ohjelmassa myös Kivalo-opistolta ja Satamakonttorilta erilaisia työpajoja.

 

Yhteistyössä Meri-Lapin MatkatoimistoKivalo-opisto, 
Kemin Satamakonttori
, Sataman Krouvi ja Joulupuukeräys.


Katso Kivalo-Opiston ja Satamakonttorin työpajat tästä.

PopUp Loimu.png
Yhteistyökumppanit

Pop UP LOIMU yhteistyössä:

Matkatoimisto logo FOR PAPER.jpg
Kivalo pystylogo läpinäkyvä png_edited.png
Näyttökuva 2022-10-11 kello 13.21.48.png
olemme_keräyspiste_somekuva.png
Myyjät

Sataman LOIMU 3.-4.12. myyjät

Tapahtuman aukioloajat:

3.12. lauantai 10-17.00

4.12. sunnuntai 10-17.00

Kemin sisäsataman alueelta löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Ohjelma
Kivalo vaakalogo läpinäkyvä png.png

Kivalo-opiston ohjelma:

Joulukorttipaja la 3.12 klo 13-15.00

Tervetuloa jouluiseen taidepajaan! Pajassa toteutamme persoonallisen joulukortin käyttäen apuna lankaa ja maalia, jokainen lopputulos on uniikki. Kaiken tarvittavan materiaalin saa opettajalta. Korttipajaa pitää kuvataideterapeutti ja Kivalo-opiston opettaja Tuija Vanhala. Paja on kaikille avoin ja maksuton, lämpimästi tervetuloa!

 

Huovutuspaja la 3.12 klo 12-14.00

Tervetuloa Huovutuspajaan! Huovutuspajassa huovutetaan lampaanvillasta joulupalloja, jotka voi koristella neulahuovuttaen.  Kaiken tarvittavan materiaalin saa opettajalta. Huovutuspajaa pitää Kivalo-opiston opettaja Riitta Arola. Paja on kaikille avoin ja maksuton, lämpimästi tervetuloa!

 

Tuftauspaja la 3.12 klo 12-14.00

Tuftaus eli Punch Needle on nopea ja hauska tekniikka, jolla saa kankaalle ryijymäistä tai sileää pintaa tuftausneulaa ja erivahvuisia lankoja käyttämällä. Työpajassa voit kokeilla tuftausta, saat myös opastusta omien tarvikkeiden hankintaan. Työpajaa ohjaa Kivalo-opiston opettaja Vuokko Lammassaari. Paja on kaikille avoin ja maksuton, lämpimästi tervetuloa!

 

Himmelipaja su 4.12 klo 12-14.00

Tervetuloa tutustumaan Himmelin taikaan. Himmelipajassa voi valmistaa pienen himmelin lasiputkista, oljista tai paperipilleistä. Kaiken tarvittavan materiaalin saa opettajalta. Huovutuspajaa pitää Kivalo-opiston opettaja Riitta Arola. Paja on kaikille avoin ja maksuton, lämpimästi tervetuloa!

 

Räsynukke su 4.12. klo 12-14.00

Tervetuloa Räsynukkepajaan! Pajassa tehdään pienistä kangaspaloista nuken, jonka voi käyttää leluna, amulettina tai joulukoristeena. Kaiken tarvittavan materiaalin saa opettajalta. Nukkepajaa pitää Kivalo-opiston opettaja Lidia Blomster. Paja on kaikille avoin ja maksuton, lämpimästi tervetuloa!

Huom! Työpajatiloihin on liikuntaesteisille haasteellinen pääsy. Työpajahuoneet ovat Tullikamarin toisessa kerroksessa jonne johtaa yksi suora portaikko. Hissiä ei vanhassa talossa ole. 

 

Tullikamarin alakertaan pääsee portaattomasti sivuoven kautta. 

Satamakonttorin työpajat:

Makrametyöpaja la 3.12 klo 13.-15.00

Tervetuloa makrametyöpajaan Konttorin rouvan Heta-Jeminan opastuksella. Valmistetaan yhdessä pienehkö, aloittelijallekin sopiva makrameseinätyö. Tarvikemaksu 5 € (sis. langat ja makramekepin).

Piparkakkujen koristelupaja su 4.12 klo 10 alk.

Tervetuloa kaikenikäiset jouluttelijat koristelemaan oma jouluinen piparkakku. Ilmainen työpaja!

Satamakonttori on 3.-4.12. klo 10-17. välisen ajan Sataman LOIMUn virallinen Käsityökapakka. Tervetuloa maistamaan myös herkullisia drinkkejämme Loimua ja Leimua! (Saatavilla myös alkoholittomana).

Joulupukin vierailu:

Joulupukki on tavattavissa Sataman LOIMUssa molempina päivinä 3.-4.12. noin klo 13-14.

Satamakonttori
KARTTA
bottom of page